Vergoeding APS Therapie door zorgverzekeringen

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).
Consulten bij hulpverleners die aangesloten zijn bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg worden veelal vergoed door de zorgverzekeraars. Vergoeding is wel afhankelijk van uw specifieke aanvullende verzekering. Wij adviseren uw verzekeringspolis te raadplegen voor welke vergoeding u mogelijk in aanmerking komt.

Daarbij zijn we ingeschreven in:

Als Register Therapeut bij de RBNG
onder licentienummer: 809076R
 

Zie ook hier voor meer informatie over de specifieke details van de diverse zorgverzekeraars »

 
Indien uw zorgverzekeraar niet voorziet in een (deel)vergoeding van uw consulten bij onze APS therapeut, dan kunt u het nog proberen met een 'coulance aanvraag'. Neemt u hiervoor even contact met ons op.
 

Disclaimer
De informatie over vergoedingen is onder voorbehoud en is aan verandering onderhevig. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Daadwerkelijke vergoeding is altijd afhankelijk van toekenning door de zorgverzekering op basis van het door u specifiek afgesloten pakket.

Neem vooraf altijd contact op met uw zorgverzekering voor uw specifieke situatie.

APScentrum Waalwijk en haar therapeuten hebben geen inzicht in deze gegevens en deze worden uit privacyoverwegingen ook niet aan ons ter beschikking gesteld.

Benodigde gegevens voor uw verzekeringsmaatschappij

Onderstaande gegevens maken het voor uw zorgverzekering mogelijk om het APScentrum Waalwijk en haar behandelaars te traceren. De gegevens staan ook altijd op de faktuur.

AGB code behandelaar: 90035368
AGB code praktijk:         9014252

NFG, vakgroep Integrale Gezondheidszorg
Praktijkcode: VIG-6205236043

 
Terug »